Arkisto

30 viikon ruokalista

Mukavaa sunnuntai-aamua teille.
Täällä viime viikot ovat menneet muutto touhuissa.
Nyt olemme asettuneet kerrostalo elämään.
Vielä ensi viikko menee tavaroita hakiessa ja muutto töissä.
Miten kummassa voi kuuden vuoden aikana haalia näin kamalasti tavaraa nurkkiinsa.
Monta jätesäkillistä on mennyt roskiin ja osa esim. kirjat ovat päätyneet kirjaston vaihtolaariin.
Vielä olisi kirjoja sun muuta sälää odottamassa kiikutusta mikä mihinkin paikkaan.
Hyvä maritus tulee kyllä tehtyä tässä samalla tavaroille.
Tuskastuttavan hidasta tämä muutto meillä kuitenkin on, kun viikolla jo osa hoidokeista paikalla ja Ukkoseni joutuu siksi päivät tekemään yksin muutto souvia.
Tytöt ovat siivonneet kiitettävästi yläkerran rojut pois ja minä raakkaan sitten tavaroita lävitse.
Parin kuukauden päästä olisi tiedossa vielä yksi muutto.
Rivitaloon, johon sitten jäämme pysyvästi asustamaan.
Täällä tosiaan aikas hiljaista vielä hoitolapsi puolella. 
Osa lapsista vielä kesälomilla.
Nyt onkin tullut käytyä lasten kanssa kirjastossa leikkikentillä ja urheilukentällä, kun ovat kävelymatkan päässä tästä meidän nykyisestä asunnosta.
Nyt täytyy alkaa ruoanlaittoon ja jatkaa muuttamista, että saadaan tänäänkin jotain aikaiseksi.
Vaikka jalat ja alaselkä ovat jo aivan puupökkelöt tästä raijaamisesta.

12 vastausta artikkeliin “30 viikon ruokalista

 1. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä taas toiseen muuttoon! Se käy sitten jo helpommin, kun on ”pohjatyöt” tehty ekan muuton kanssa. 🙂

  Tykkää

 2. Tarja vei jo sanat suustani.. Ilmeisesti sivustolla on kävijälaskuri, että näet miten minäkin käyn tilannetta tarkistamassa? Iloa uuteen kotiin ja kohta se jo lopullinen määränpää siintää :)T. Salima

  Tykkää

 3. Kiitos, Tarja. Tämä nykyinenkin asunto vaikuttaa mukavalta paikalta, mutta hoitolasten kanssa hieman hankaluutta, esim. ulos menot ja sisälle tulojen kanssa.Siispä parin kuukauden päästä nämäkin on reilassa.Juu, paljon helpompi se seuraava muutto, kun en aukaise edes täällä kaikkia laatikoita.Saa pakatakin paljon vähemmän. Ja onhan tuota tavaraakin jo silloin muutenkin vähemmän.

  Tykkää

 4. Meillä tosiaan kirjojakin viety kuukauden aikana kirjastoon ainakin kymmenen Ikean säkillistä.Nyt isäntä veivaa kaatopaikalle pahinpia, jo toinen kuorma menossa.

  Tykkää

 5. Kiitos Salima, ihanaa kun on semppaajia mukana tässä rumpassa.Odotan kyllä innolla uuteen ja mukavaan kotiin pääsyä. Kaikki paljon helpompaa kuin tässä välikausi asunnossa.

  Tykkää

 6. Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä taas toiseen muuttoon! Se käy sitten jo helpommin, kun on ”pohjatyöt” tehty ekan muuton kanssa. 🙂

  Tykkää

 7. Tarja vei jo sanat suustani.. Ilmeisesti sivustolla on kävijälaskuri, että näet miten minäkin käyn tilannetta tarkistamassa? Iloa uuteen kotiin ja kohta se jo lopullinen määränpää siintää :)T. Salima

  Tykkää

 8. Kiitos, Tarja. Tämä nykyinenkin asunto vaikuttaa mukavalta paikalta, mutta hoitolasten kanssa hieman hankaluutta, esim. ulos menot ja sisälle tulojen kanssa.Siispä parin kuukauden päästä nämäkin on reilassa.Juu, paljon helpompi se seuraava muutto, kun en aukaise edes täällä kaikkia laatikoita.Saa pakatakin paljon vähemmän. Ja onhan tuota tavaraakin jo silloin muutenkin vähemmän.

  Tykkää

 9. Meillä tosiaan kirjojakin viety kuukauden aikana kirjastoon ainakin kymmenen Ikean säkillistä.Nyt isäntä veivaa kaatopaikalle pahinpia, jo toinen kuorma menossa.

  Tykkää

 10. Kiitos Salima, ihanaa kun on semppaajia mukana tässä rumpassa.Odotan kyllä innolla uuteen ja mukavaan kotiin pääsyä. Kaikki paljon helpompaa kuin tässä välikausi asunnossa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s