Arkisto

Kebabsämpylät

Täällä on ihmetelty ja kummasteltu, kun netti ei pelaa eikä myöskään teevee.
Itsenäisyyspäivänäkin jo tuskastuin, että näkeekö sitä linnanjuhlia laisinkaan.
Onneksi Ukkoseni sai teeveen pelaamaan joten kuten. Ei siis kaikkia kanavia, mutta nämä perus kanavat kuitenkin sai näkösälle.
Arki päivänä soiteltiin monen monta puhelua, mutta yhteyttä ei vain saatu aikaiseksi. Lopulta tuli oikein mies paikanpäälle ja totesi, että vuoden vanha reititin on mennyt rikki.
Nyt sitten odotellaan uutta reititintä tulevaksi alku viikosta.
No, loppu hyvin kaikki hyvin, mutta meni siinä aikaa aivan turhaan pähkäilyyn ja funtsimiseen missä vika oikein mahtaa piillä.

Paistelin tuossa äsken kebablastuja sekä sipulia pannulla ja lisäsin joukkoon valmista tomaattikastiketta maultaan basilika-valkosipuli.
Halkaisin esipaistetut sämpylät ja raastoin pari desiä juustoraastetta.

Nyt on iltapala valmisteltu niin hyvin kun vain sen voi valmistaa etukäteen. 
Enään ei tarvitse kun kasata sämpylöihin täytteet ja paistaa kypsiksi.
Saadaan sitten saunan jälkeen nauttia tuhti iltapala teeveetä katsellen. (Siis niitä yhden käden sormilla lueteltuja kanavia käännellen 😂.)

4 vastausta artikkeliin “Kebabsämpylät

  1. No voi kappas, meilläkin oli viime viikolla tv.tön ja netitön päivä kun joku reppana oli kaivannut kaapelin rikki ja sen korjaamiseen menikin sitten liki koko päivä:) Nuo kebabherkut näyttää tosiaan niin hyviltä, meidän jälkikasvulle täytyy tuollaisia väsätä kun on seuraava peli-ilta. Ollaan otettu tavaksi aina silloin tällöin kerääntyä ja laittaa puhelimet kiinni, ottaa muutama vanhan ajan lautapeli esiin ja pistää pelit pystyyn:) Nyt kun lapset on jo isoja niin noista yhteisistä hetkistä osaa nauttia ihan eri tavalla kun ne ei olekkaan itsestään selvyys♥

    Tykkää

  2. No voi kappas, meilläkin oli viime viikolla tv.tön ja netitön päivä kun joku reppana oli kaivannut kaapelin rikki ja sen korjaamiseen menikin sitten liki koko päivä:) Nuo kebabherkut näyttää tosiaan niin hyviltä, meidän jälkikasvulle täytyy tuollaisia väsätä kun on seuraava peli-ilta. Ollaan otettu tavaksi aina silloin tällöin kerääntyä ja laittaa puhelimet kiinni, ottaa muutama vanhan ajan lautapeli esiin ja pistää pelit pystyyn:) Nyt kun lapset on jo isoja niin noista yhteisistä hetkistä osaa nauttia ihan eri tavalla kun ne ei olekkaan itsestään selvyys♥

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s