Arkisto

Pestoinen pastasalaatti

Tänään kävimme hoidokeiden kanssa kirjastossa.
Siellä lasten kirjoja hoitoon valitessani tuli yksi hoidokeistamme viereeni ja kirkkaalla lapsen äänellä kysyi minulta. 
Lukisitko meille nyt iltasadun? Ja tottahan toki minä luin, vaikka vasta olimmekin aamupuuro pöydästä nousseet ja lähteneet matkaan 💖
Olen nyt vuoden päivät otellut tänne blogiini kuvat tabletilla ja olen ollut kuviin oikein tyytyväinen. Alku viikosta tablettini sanoi sopimuksensa irti ja pimeni tyystin.Täytyi palata takaisin kännykkä kameran kuviin.
Kuvan laadussa ei niinkään ole moittimista, mutta tämä kuvien saanti tänne blogiin taasen hieman hankaloitui. Mutta eiköhän tämä tästä taas ala suttaantua ja jos alkaa tuntua toivottomalta, niin täytyy ostaa uusi tabletti. 
Tässä on vaan semmoinen hyvä ”vika”, ettei tule pelattua niin paljoa noita nettipelejä, kun on vain kännykkä ja tämä läppäri 😜
Aloin jo itsekin huomioda kuinka paljon aikaa menee näitä ruutuja tuijotellessa.
Siispä kun muutenkin minimalisoin tavaraa, niin miksi en minimalisoisi myös tuota turhaa ruudun tuijotustakin pienemmäksi ⏳
Tästä blogistani on näemmä tulossa oikea salaattibaari. Nyky aikaiset kuvani ja postaukseni ovat suurimmaksi osaksi salaatti painoitteisia 😏
No, olen kyllä ruokaakin valmistellut.
Tänäänkin savulohikiusausta tuli uunista juuri sopivasti meidän kotiuduttuamme kirjastosta.
Meillä hoidokit pitävät kaikki kalaruoista ja etenkin nämä lohiruoat tuntuvat tekevän hyvin kauppansa. Nämä nirsommatkin syöjä ottavat kalapäivinä santsi lautasellisen 😋 ja tästähän minä olen oikein otettu ja iloinen.
Tässä täytyisi muutenkin ottaa itseään niskasta kiinni ja kirjoitella teille viimme päivien kokkailut.
Näet nyt ei ole niitä tabletin kuvia missään jemmassa, että saisin teille niitä julkaistua, mutta onneksi tätä ruokaa tulee tehtyä joka päivä ja juttujahan täältä piisaa senhän varmaan jo moni tietää entuudestaan 📢
Mutta ennenkuin kyllästytte kirjoittelen teille tämän salaatin ohjeen vielä tänne.
Minulla oli tällä kertaa pastana avokadopastan loput, mutta tähän voi hyvin käyttää keitettyä pastaa ja joko itse valmistettua pestoa tai jos oikein laiskottaa voi pestonkin ostaa valmiina kaupan hyllyltä.
salaattia
rucolaa
tomaattia
kurkkua
oliiveja
mozzarellaa
keitettyä pastaa
pestoa
mustapippuria tai muuta pippuri sekoitusta

4 vastausta artikkeliin “Pestoinen pastasalaatti

  1. En ole tositosi pitkään aikaan kommentoinut mitään, mutta täällä käyn silti säännöllisesti, ja on aina yhtä kiva lukea sinun ja lasten tekemisistä ja menemisitä, sekä tietenkin syömisistä 🙂 Haluankin kiittää sinua näistä moninaisista ja maistuvista ruokaohjeista, joita täällä blogissasi meille lukijoille jaat ❤ Heleää ja herkullista helmikuun jatkoa!

    Tykkää

  2. En ole tositosi pitkään aikaan kommentoinut mitään, mutta täällä käyn silti säännöllisesti, ja on aina yhtä kiva lukea sinun ja lasten tekemisistä ja menemisitä, sekä tietenkin syömisistä 🙂 Haluankin kiittää sinua näistä moninaisista ja maistuvista ruokaohjeista, joita täällä blogissasi meille lukijoille jaat ❤ Heleää ja herkullista helmikuun jatkoa!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s