Arkisto

Nopea pannupizza

Olenhan jo moneen otteeseen teille sanonut, että meidän sakille sitä sattuu ja tapahtuu 😂

Niin nytkin, meiltä rikkui ulko-oven lukkopesä ja juuri sopivasti uudenvuoden kynnyksellä.
Ei päästä sisälle eikä ulos täältä tuvasta, kun takapihan oven kautta ja silloin jää sitten terassin ovi auki, jos ei toinen meistä jää kotiin ja laita sitä lukkoon.
Tuo lukko on jo pidemmän aikaa ollut löysä ja reistaillut, mutta nyt se sanoi koko sopimuksensa irti ja ei enään inahdakkaan.
Voi hyvät hyssykät jos nyt joudumme koko uudenvuoden päivystämään tyttären kanssa vuorotellen kotosalla, että ovi ei jäisi auki ja asunto ilman asukkia.
Jos ei jompikumpi ole kotosalla emme pääse siis kotiin enään ollenkaan tai joudumme jättämään takaoven auki ja se ei todellakaan tunnu mukavalta vaihtoehdolta.
Olen eilen aamusella ilmoittanut asiasta meidän taloyhtiön huoltonumeroon.
Katsotaan nyt koska saadaan pätevä henkilö päästämään meidät pulasta.

2 kananmunaa
vajaa 1 dl maustamatonta jogurttia
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
Täytteitä:
 oman maun mukaan,
minulla 1 dl kebablastuja ja 1 dl kinkkurouhetta
basilikaa ja valkosipulimurskaa 
Pintaan:
n. 3 dl juustoraastetta
Sekoita pohjan ainekset ja kaada se paistinpannulle. 
Laita täyte aineet taikinan päälle ja mausta sekä lisää vielä päälle juustoraaste. 
Paista pannulla niin kauan, että juusto sulaa. 
Älä paista pizzaa liian kovalla lämmöllä, ettei pohja pala. 

8 vastausta artikkeliin “Nopea pannupizza

 1. oho!nuo lukot ,tärkeitä kapistuksia!Toivotaan että saatte pian kuntoon!”oven -lukon”Meillä ovi meni lukkoon…itestään,lähin hakemaan postia,laitoin oven lukon ylä asentoon,olin kävellyt jonku metrin ,kuului ”naps”,vara avain 30 km ,päässä:))Sen jälkeen vara avaimia on ripoteltu… joka kiven ja kannon alle,,,ei vainkaan;))Kiitos helposta ja nopeasta pitsa-ohjeesta! jaKiitos kaikista ihanista ja herkullisista ohjeista! Kiitos ..kun olet siellä:)Hyvää uutta vuotta!!,Sinulle Tupu!!

  Tykkää

 2. Kiva ohje, jota täytyy testata. Kiitos muistakin hyvistä, käytännöllisistä resepteistäsi, joista on ollut paljon hyötyä ja iloa vuosien mittaan. Kaikkea hyvää uudelle vuodelle, t. Ella

  Tykkää

 3. Kiitos Liisa ja upeaaa uutta vuotta sinulle. Nyt on lukot kunnossa, kun huoltomies viisi tuntia teki töitä ovemme parissa. Nyt on uusi lukko ovessa ja taasen pääsee kulkemaan miten itse haluaa.Tässä sen huomaa kuinka tärkeitä asioita nämä lukotkin on ja että pelaavat kunnolla.

  Tykkää

 4. oho!nuo lukot ,tärkeitä kapistuksia!Toivotaan että saatte pian kuntoon!”oven -lukon”Meillä ovi meni lukkoon…itestään,lähin hakemaan postia,laitoin oven lukon ylä asentoon,olin kävellyt jonku metrin ,kuului ”naps”,vara avain 30 km ,päässä:))Sen jälkeen vara avaimia on ripoteltu… joka kiven ja kannon alle,,,ei vainkaan;))Kiitos helposta ja nopeasta pitsa-ohjeesta! jaKiitos kaikista ihanista ja herkullisista ohjeista! Kiitos ..kun olet siellä:)Hyvää uutta vuotta!!,Sinulle Tupu!!

  Tykkää

 5. Kiva ohje, jota täytyy testata. Kiitos muistakin hyvistä, käytännöllisistä resepteistäsi, joista on ollut paljon hyötyä ja iloa vuosien mittaan. Kaikkea hyvää uudelle vuodelle, t. Ella

  Tykkää

 6. Kiitos Liisa ja upeaaa uutta vuotta sinulle. Nyt on lukot kunnossa, kun huoltomies viisi tuntia teki töitä ovemme parissa. Nyt on uusi lukko ovessa ja taasen pääsee kulkemaan miten itse haluaa.Tässä sen huomaa kuinka tärkeitä asioita nämä lukotkin on ja että pelaavat kunnolla.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s