Arkisto

Paahdetut parsakaalit

Huomenia ja mukavaa alkavaa viikkoa teille.
Ulkona ripsii vettä ja aamun inkivääri-sitruunateet on juotu tuhdin leivän kera.
Näillä sitä jaksaa päiväruokaan asti.
Eilen tuli hieman puunailtua paikkoja esim. saunan lasioven kalkki jäämät saivat kyytiä.
Samoin jynssäsin kodinhoitohuoneen sekä saunan lattiat juuriharjalla putipuhtaiksi.
1 parsakaali
1 rkl oliiviöljyä
1/2 tl ruususuolöaa
1/2 tl paprikajauhetta
1/2 tl mustapippurirouhetta
2 rkl parmesaani raastetta
Huuhtele parsakaali ja pilko se pieniksi paloiksi. Pilko myös valkosipuli silpuksi. Sekoita kulhossa keskenään parsakaali, valkosipuli, sitruunamehu sekä reilu loraus öljyä. Mausta paprikajauheella,suolalla ja pippurilla. Jos sinulla on aikaa, voit antaa parsakaalin maustua hetken jääkaapissa tai kippaa parsakaalit suoraan uunipellille ja paahda 175-200 -asteisessa uunissa 20-30 minuuttia eli kunnes kaalit ovat pehmenneet ja ruskettuneet sopivasti.Viimeistele parsakaalilisuke halutessasi parmesaaniraasteella, joko ennen uuniin laittoa tai juuri uunista ottaessasi.
Hyvässä seurassa ruoka maistuu.
-Tupu-

8 vastausta artikkeliin “Paahdetut parsakaalit

 1. Tuotapa minäkin voisin syödä,en tykää höyrytetystä parsakaalista :(,,Saakos kysyä milla sinä kalkki saostumia saunan ovesta puhdistit,ostin sitruunahappoa apteekista ja ajattelin sitä seuraavaksi??Kiitos Sinä positiiviinen ,päivän piristäjä:))Mukavaa viikkoa!

  Tykkää

 2. Kiitos Liisa ja toki saa kysyä :)Minä pesin kodinhoitohuoneen ja saunan kalkkijäämät Ajax optimal7 bathroom 100‰ kalkinpoistajalla. On kyllä hyvä aine pelkkä suihkutus ja antaa vaikuttaa sitten vain rätillä poisto.Mukavaa päivää sinulle.

  Tykkää

 3. Tuotapa minäkin voisin syödä,en tykää höyrytetystä parsakaalista :(,,Saakos kysyä milla sinä kalkki saostumia saunan ovesta puhdistit,ostin sitruunahappoa apteekista ja ajattelin sitä seuraavaksi??Kiitos Sinä positiiviinen ,päivän piristäjä:))Mukavaa viikkoa!

  Tykkää

 4. Kiitos Liisa ja toki saa kysyä :)Minä pesin kodinhoitohuoneen ja saunan kalkkijäämät Ajax optimal7 bathroom 100‰ kalkinpoistajalla. On kyllä hyvä aine pelkkä suihkutus ja antaa vaikuttaa sitten vain rätillä poisto.Mukavaa päivää sinulle.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s