Arkisto

Kaunis saippuapussi

Piristävän ihanaa uutta päivää teille…
Mitähän kaikkea ihanaa tämä tuokaa taas tullessaan?
Minulla on tänään tonnikalapiirakan paistamista sekä pastan valmistusta.
Illalla hoidokeiden lähdettyä minun tykönäni pidetään Pirkanmaan yksityisten perhepäivähoitajien 
hallituksen kokous. 
Olen nyt leiponut sitä varten eilen illalla sekä viime viikonloppuna.
Kaikki siis on plakkarissa ottamaan kollegat vastaan iltapäivällä.
Eilen innostuin aloittamaan palasaippualle pussia.
Näissä pussukoissa ei kauaa nokka tuhise, niin on nopeita ja sukkelia tehtäviä.
Tämä pussukka on tehty bambo-langasta ja on todella  ihanan tuntuinen.
Toki jos haluat pussukasta karheamman kannattaa ostaa karkeampaa lankaa esim. pellavaiset-langat ovat tähän tarkoitukseen omialtaisiaan.
Ajattelin tehdä näitä pussukoita varastoon ja ostaa hieman parempia saippuaoita ja paketoida jo valmiiksi tälläisiä lahjoiksi ystäville ja tutuille bamboliinojen kaveriksi.
Sitten on kaappissa valmiina vierasvaroja, jos lähtee kyläilemään.
Siispä näitä palasaippua pussukoitakin on tulossa vielä lähiaikoina lisää eri versioina.
Itse ihastuin tähän kovin.
Saippuoidessa tulee aivan kuin hellä kokovartalo kuorinta samaan syssyyn 😍
Yksinkertaiset asiat ovat usein niitä kaikista kauniinpia.
-Tupu-

8 vastausta artikkeliin “Kaunis saippuapussi

 1. ..just niin yksinkertaiset asiat..parhaita!!!kätevä idea!!(oon vähän keltanokka noissa virkkaus asioissa,anteeksi tyhmä kysymykseni??😏annetaanko pussin olla paikoillaan ,ku pestään käsiä..otetaanko saippua sieltä pois:)??Kiitos!Touhukasta..ja ihanaa tapaamista.teille!😊💙🤍

  Tykkää

 2. Hei, Liisa.Minä pidän saippuan pussissa ja pesen näin vartalon ja kädet.Ajattelin ostaa joitain ihania saippuoita, jotka tuoksuvat hyvälle.Nythän on tullut niitä sippuita, joilla pestään hiuksetkin.Jos semmoiseen satsaisi.

  Tykkää

 3. Ei vitsit, onpa kiva idea. Itse olen niin tumpelo käsitöiden kanssa, mutta olisipa kiva jos tällaisia saisi jostain ostettua valmiina. Olen vannoutunut palasaippuoiden käyttäjä ja mikäs sen parempaa kun saa pestessä verenkierronvilkastuksen / kevyen kuorinnan samalla.

  Tykkää

 4. Minä kyllä mielelläni voin tehdä tälläisiä saippua pussukoita. Tämä omani on tosiaan bambo-langasta ja on pehmeä, mutta esim. pellavaisesta langasta tulee sellainen karkeampi ja napakampikin varmaan.

  Tykkää

 5. ..just niin yksinkertaiset asiat..parhaita!!!kätevä idea!!(oon vähän keltanokka noissa virkkaus asioissa,anteeksi tyhmä kysymykseni??😏annetaanko pussin olla paikoillaan ,ku pestään käsiä..otetaanko saippua sieltä pois:)??Kiitos!Touhukasta..ja ihanaa tapaamista.teille!😊💙🤍

  Tykkää

 6. Hei, Liisa.Minä pidän saippuan pussissa ja pesen näin vartalon ja kädet.Ajattelin ostaa joitain ihania saippuoita, jotka tuoksuvat hyvälle.Nythän on tullut niitä sippuita, joilla pestään hiuksetkin.Jos semmoiseen satsaisi.

  Tykkää

 7. Ei vitsit, onpa kiva idea. Itse olen niin tumpelo käsitöiden kanssa, mutta olisipa kiva jos tällaisia saisi jostain ostettua valmiina. Olen vannoutunut palasaippuoiden käyttäjä ja mikäs sen parempaa kun saa pestessä verenkierronvilkastuksen / kevyen kuorinnan samalla.

  Tykkää

 8. Minä kyllä mielelläni voin tehdä tälläisiä saippua pussukoita. Tämä omani on tosiaan bambo-langasta ja on pehmeä, mutta esim. pellavaisesta langasta tulee sellainen karkeampi ja napakampikin varmaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s