Arkisto

Pastaa juustokastikkeella

 

                                                     Rentoa ja kaunista uutta viikkoa.                                                      Odottelen tässä viikon ensimmäisiä hoidokeita tulevaksi hoitoon. Puuro on keitetty ja se hautuu liedellä,                                                            vielä noin tunnin verran.                                                                     Eilen illalla sain myös yhden siivousliinan tehtyä valmiiksi ja uudet langat odottavat kutomistaan, malli vain täytyy tänään vielä etsiä täältä netin runsaasta maailmasta.

Mulla on edelleen jotain häikkiä tän blogin asetusten kanssa.Rivit hyppii sinne sun tänne. Joudun sompailemaan tämän ulkoasun kanssa, että saan tästä edes jotenkin siedettävän.         

Minulla oli jääkaapissa kaksi mozzarella palloa, jotka ajattelin sunnuntaina käyttää. Katselin jo lauantai-iltana ruokia, joihin ne laittaiaisin. Mutta ei… nyt ei ollut mozzarellojen aika… Ne päätyivät pakkaseen.

Ruoaksi valmistui ihanan valkosipulista ja juustoisen venyvää kastiketta pastalle. Juustoahan tässäkin ruoassa on, vaikkei nyt mozzarella palloja olekaan. 

Tämä ruoka on siitä kätevää, että voit tarjoilla sen ihan tälläisenään tai lisätä kastikkeeseen palvikinkku rouhetta tai niinkuin minä tein paistoin broiolerin ulkofileen paloja ja leikkasin ne siivuiksi juustopastan sekaan.

Juustokastike:

2 rkl juoksevaa oivariiniä

1/2 dl vehnäjauhoja

4 d täysmaitoa

3-4 rkl koskenlaskiasulatejuustoa viherpippuri

n. 1 dl juustoraastetta

2 tl valkosipulimurskaa

1 tl rouhittua mustaapippuria

1/2-1 tl ruususuolaa

keitettyä pastaa

n. 2 dl pastan keitin vettä

Laita kattilaan juoksevaa rasvaa ja lisää joukkoon vehnäjauhot. Sekoita seosta vispilällä ja lisää maito joukkoon.Lisää sulatejuusto ja anna kastikkeen kiehahtaa koko ajan sitä sekoitellen.(Näin vältyt pohjaan palamiselta ja kokkareiselta kasteikkeelta.) Mausta kastike ja lisää joukkoon juustoraaste. Keitä pasta kypsäksi ja lisää juustokastikkeen joukkoon. Kaada mukaan myös besi tai pari pastan keitinlientä. Näin saat juustokastikkeesta sopivan löysää.

Nauti hyvässä seurassa, raikkaan salaatin kanssa.

Onni on jo olemassa.

-Tupu-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s