Arkisto

Helppoa kuin heinän teko

 

 Taas on uusi viikko aloiteltu hyvillä mielin ja virkeänä. Valmistin puuron valmiiksi ja parsakaali/kukkakaalikeitto porisee liedellä. Tiedän tiedän, sen pitäisi olla huomis päivän ruoka, mutta pizza ei nyt kertakaikkiaan riitä kaikille tälle päivälle ja minä olen mielelläni keitto linjalla. On tässä tullut niin tuhdisti syötyä viikonloppu, että kevyempi vaihtoehto on enenmän kuin tervetullut.

Lähdin viikonloppuna yhtenä aamuna Mumskulle kyläilemään. No, lähdin mielestäni kyllä hyvissä ajoin matkaan, mutta päästessäni bussipysäkin näköpiiriin oli auto jo pysäkillä. Ei auttanut muu, kuin odottaa Prismassa tunnin verran seuraavaa linjuria. Pikkaisen kyllä otti pattiin, että tälläiseenkö tämä minun vapaapäiväni nyt tuhrautuu. Mutta nyt ollaan taasen kotosalla ja saimme juuri syötyä. Otin näet aamulla ennen lähtöäni possun ohuita leikkeitä sulamaan pakkasesta. Tarkoitus oli aivan toinen ruoka niistä väsätä, mutta kotiin tullessa oli jo sen verran nälkä itsellänikin saatikka varmaan nuorisollakin, että mentiin siitä mistä aita on matalin. 

Paistoin leikkeet pannulla sipuli suikaleiden, paprika siivujen sekä parsakaalin kukintojen kanssa. Päälle ruususuolaa ja mustaapippuria. Toisella pannulla paistoin röstiperunoita ja pakaste lohkopottujen jämän mikä kuleksi pakastimessa. Sitten kattila vielä liedelle ja valmis pussukasta kolmen pippurinkastiketta ja sädäm meidän ruoka oli valmista alle aika yksikön.

Muista, paras hetki on parhaillaan.

-Tupu-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s