Arkisto

Pitsiliinaa ja lihapullaa

 

Rauhallista ja hyvää oloa teille kaikille.

Aamuni on alkanut ihanan seesteisesti, tutut rutiinit on jo tehty ja päivän ruokakin on valmistettu. Eli lasten aamupalat on valmistettu samoin oma leipä, joka muuten on nyt pari kuukautta ollut samanlainen ruisleipä savulohella. (Ette uskokaan kuinka ihoni on muuttunut oikein silmissä kuukauden joka päiväisen lohileipäni ansiosta.) Tyttärelle valmistan myös näinä seitsemän aamuina leivät valmiiksi eli on sitä touhuilua aamutuimaan täälläkin.

Eilen valmistin jauhelihamurekkeen jääkaappiin makustumaa, ja tänään paistoin seosksen lihapulliksi tuossa aamutuimaan. (Ruokalistassa kyllä lukee jauhelihamurekeesta, mutta annan itselleni luvan muutella hieman listaani. Omien mieltymysteni mukaan.)

Neulonta . Kaava. Neulontakaava . Pitsi

Sitten taasen siivousliinoihin. Eilen sain valmiiksi tämän pitsisen unelmani… 

Tämä malli on lempi mallini (jo toinen saman moinen, mutta eri värinen liina) ja tätä aijonkin tehdä eri väreinä paljon lisää. Tämä malli on ihanan kevyt ja ohut sekä helposti kuivuva. Olen jo ajatellut, että alanko valmistamaan siivous/pöly-liinoja sekä saippuapusseja oikein urakalla teille kaikille niitä haluaville. No, tämä nyt oli vain tälläinen oma unelma, kun näitä täällä tulee värkkäiltyä yli oman ja suvun sekä ystävien tarpeen 😀


Kiinnitä huomio hyvään.

-Tupu-

4 vastausta artikkeliin “Pitsiliinaa ja lihapullaa

 1. Ihana pitsimallinen siivousliina. Täytyypä neuloa muutama kuituliinojen seuraksi. Taitaa löytyä kaapista sen verran jämälankojakin, jotka ovat juuri hyviä tähän käyttötarkoitukseen. Varmaan kun ensimmäinen ystävä tai sukulainen tuollaisen näkee niin niitä saa olla väsäämässä kaikille!

  Tykkää

 2. Juurikin näin minulla on käynyt eli kaverit ja sukulaiset sekä tuttavan tutut saaneet siivousliinoja yllikyllin. Näihin jopa oikein innostuu, kun aina saa vaihtaa väriä ja mallia. Ei pääse kyllästymään 🙂

  Tykkää

 3. Ihana pitsimallinen siivousliina. Täytyypä neuloa muutama kuituliinojen seuraksi. Taitaa löytyä kaapista sen verran jämälankojakin, jotka ovat juuri hyviä tähän käyttötarkoitukseen. Varmaan kun ensimmäinen ystävä tai sukulainen tuollaisen näkee niin niitä saa olla väsäämässä kaikille!

  Tykkää

 4. Juurikin näin minulla on käynyt eli kaverit ja sukulaiset sekä tuttavan tutut saaneet siivousliinoja yllikyllin. Näihin jopa oikein innostuu, kun aina saa vaihtaa väriä ja mallia. Ei pääse kyllästymään 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s