Arkisto

Nauti elämästä

Hei, vapauttavan ihanaa ja kevyttä päivää teille jokaiselle lukijalleni.

Koitan tässä kiteyttää oman elämäni tärkeinpiä asioita tähän yhteen pieneen kirjoitukseen. Toivottavasti nämä laittavat sinutkin ajattelemaan, mikä tässä elämässä on tärkeintä ja miten itse jaksaa parhaiten tässä hektisessä oravanpyörässä.

Jokaisella meillä on omat riippakivemme kannettavanamme. Ne pysyvät mukana tahdoitpa tai et, mutta mitäs jos hieman keventäisi kuormaa elämä on aivan liian lyhyt murehtimiseen. Siksi aloitan jokaisen aamuni ajatellen jotakin hyvää ja iloista asiaa. Ennen ei sängystä nousta ennen kun saadaan positiivinen vire aamuun.

Samoin mietin paljon, vanhenenko viiniksi vai etikaksi? Tähän pystyy itse vaikuttamaan, joten hymyä huuleen ja iloisin mielin kohti uusia seikkailuja. Onhan se itselleenkin mukavempaa olla positiivisellä mielin, kun happamin naamoin.

”Olipa kerran kilpikonna, joka ei pysynyt vauhdissa, eikä päästänyt muitakaan menemään.”

Ja toinen iloa tuova asia minun elämässäni on minimalisointi. Olen koittanut laittaa paljon tavaraa kiertoon ja luopunut turhasta, näin teet tilaa tärkeämmälle. Näillä pienillä suurilla asioilla olen saanut omaan elämääni paljon hyvää aikaiseksi ja mikä parasta tiedän tasan tarkkaan missä mikäkin tavara tai lippunen lappunen on, kun ei ole sitä turhaa sälää kuleksimassa. Ostan vain tarvittavat asiat ja nekin haluan ostaa sitten mieluimmin semmoisena että niistä on iloa silmälle ja mielelle. Ei mitään ”kyllä tuo kelpaa väliaikaisesti” periaatetta en hyväksy, vaan ostan sitten hieman kalliimman tai en osta ollenkaan, jos rahat eivät riitä haluamaani. 

Täällä onkin listalla pari kolme tavaraa, jotka odottavat ostamista. Mutta ne saavat vielä odottaa sitä oikeaa hoo hetkeään. Näin kerkiää harkita myös tarkkaan ostoksia ja niiden tärkeyttä.

Mutta kiinalainen sananlasku: 

Joka harkitsee seuraavaa askelta liian kauan, seisoo koko ikänsä yhdellä jalalla 😂

Saimme eilen pussillisen herkullisia omenoita hoitolastemme vanhemmalta. Taasen on yksi syy olla onnellinen ja nauttia päivästä täysin rinnoin 😋


Paino jonka sinun täytyy pudottaa, ei todennäköisesti ole vartalossasi.

-Tupu-

8 vastausta artikkeliin “Nauti elämästä

 1. Hyviä, kauniita, tärkeitä ajatuksia! ❤ Itse olen myös päättänyt että tavaran sijaan sijoitain enemmän elämyksiin, koska ne tuovat itselleni iloa pidemmäksi aikaa kuin tavarat. Toki välttämättömät tavarat on hankittava, mutta kaikista turhuuksista olen luopunut. Ja vielä olisi paljon karsittavaa. Minulla on vielä ensi viikko lomaa. Josko silloin siivoaisi taloa oikein olan takaa. Saisi kevyin mielin aloittaa syksyn työrupeaman. Iloa ja aurinkoa päivääsi! ❤

  Tykkää

 2. Juurikin näin. Ihanaa kuultavaa, täällä saman henkistä.Vielä olisi siivottavaa ja irti päästämistä, mutta parempaan kokoajan menään.Upeaa tämä eläminen ja siitä nauttiminen.

  Tykkää

 3. Voi kiitos Liisa. Kyllä minäkin likööreihin menisin.Ehkä kermalikööri olisi se minun juttuni…Pulska, mutta niin helmeilevä 😀

  Tykkää

 4. Hyviä, kauniita, tärkeitä ajatuksia! ❤ Itse olen myös päättänyt että tavaran sijaan sijoitain enemmän elämyksiin, koska ne tuovat itselleni iloa pidemmäksi aikaa kuin tavarat. Toki välttämättömät tavarat on hankittava, mutta kaikista turhuuksista olen luopunut. Ja vielä olisi paljon karsittavaa. Minulla on vielä ensi viikko lomaa. Josko silloin siivoaisi taloa oikein olan takaa. Saisi kevyin mielin aloittaa syksyn työrupeaman. Iloa ja aurinkoa päivääsi! ❤

  Tykkää

 5. Juurikin näin. Ihanaa kuultavaa, täällä saman henkistä.Vielä olisi siivottavaa ja irti päästämistä, mutta parempaan kokoajan menään.Upeaa tämä eläminen ja siitä nauttiminen.

  Tykkää

 6. Voi kiitos Liisa. Kyllä minäkin likööreihin menisin.Ehkä kermalikööri olisi se minun juttuni…Pulska, mutta niin helmeilevä 😀

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s