Arkisto

Kukkakaali parsakaalikeitto

 

Kaikkea kaunista päiväänne.

Täällä tänään niin monta sylissä olijaa, ettei tästä kirjoittamissesta oikein tule mitään ja nyt täytyy jo kiirehtiä nakkikastikkeen tekoa sekä kermasilakoiden tekoa. Muuten ei kunnian kukko laula ruoka-aikaan.  Pyykkikonekin lauleli juuri, että pyykit olisi valmiita laitettavaksi kuivumaan. Siispä nyt työn touhuun ja pyytämään lapsiakin auttamaan, koska koskaan ei auttavat kädet ole pahitteeksi, jotta pääsemme uloskin vielä tänään.

Nyt tulee hieman kevyempää settiä, koska lähiaikoina on menty aikas tuhdeilla ruoilla ja se alkaa näkyä vaaán lukemissa. Nyt on pakko hieman katsoa mitä tuonne suuhunsa oikein laittaa ja koitettava liikkuakin taasen hieman enemmän. Sunnuntaina tuli ystävän kanssa käytyä pienellä kävelyllä. siitä todisteita teille alakuvassa 😄

I kukkakaali

1 parsakaali

2 pientä tai 1 iso sipuli

n.6 dl vettä

1/2 dl maitojauhetta

1 kasvisliemikuutio

1-2 rkl sinihomejuustoa

2-3 dl maitoa

1/2 tl chilirouhetta

1/2 tl mustapippurirouhetta

1/2 tl ruususuolaa

Paloittele kaalit kattilaan samoin sipulit ja kaada vettä niin, että kasvikset juuri ja juuri peittyvät. Keitä keitosta noin 10  minuuttia kasvisliemi veden sekaan sekoitettuna. Lisää aurajuusto ja mausteet. Soseuta keitto  ja lisää maitoa juuri sen verran, että keitosta tulee sopivan paksuista.

Nauti keitto hyvässä seurassa ja hymy huulilla 😋

    

Matkalla kohti iloa.

-Tupu-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s