Arkisto

Paistettua kuhaa ja kasvis-pottuja

 

Voi kuinka upea viikonloppu onkaan jo ollut. Innolla aivan odotan mitä tämä vielä voikaan tuoda tullessaan? Eilen töiden jälkeen tapasin ystäväni ja saunoimme sekä juttelimme ilta myöhään. Nämä ystävien kanssa tapaamiset ja juttelemiset ovat kyllä elämässä sitä parasta antia elämässä…                                                Näin sitä saa sitä puhtia ja intoa seuraavaan viikkoon ja jaksaa jatkaa

Eilen tuli myös säilöttyä kesän satoa eli takapihan yrtti ruukut saivat kyytiä. Pakastin sekä keittiö saivat kaikki osansa yrttejä riippuu niin ikkunan pielissä ja kaikkialla minne nyt keksinkin niitä ripustaa. Nyt saa siis yöpakkaset tulla ja puraista tällä tättähäärällä alkaa kaikki olla enemmän kuin hyvin plakkarissa.

Tänään postaukseni tulee poikkeuksellisesti vasta näin päivällä, mutta viikonloppuisin teen ruoan nuorisoani ajatellen. Viikonloppuna saa nuoret nukkua pitempään (samoin, kuin äiteekin jos vain osaisi 😂) ja aamupalakin on vasta myöhempään siispä miksi päiväruokaakin ei voisi hieman viivyttää, että nälkä alkaa edes hieman kurnia vatsassa? Siispä tarjolla tänään Ukkosen ostamaa kuhaa ja paistettuja kasviksia sekä perunoita.

Tämä vain on niin viikonloppu ruoka…

Kerta kaikkiaan herkullista, mutta niin yksinkertaista.

3 kuha filettä

1 rkl sormisuolaa

2 rkl tilliä

nippu ruohosipulia

Paista kalat pari kolme minuuttia per puoli kypsiksi kala fileistä riippuen. Nauti kermaisien perunoiden kanssa. Näin et tarvitse kastiketta kaloille, vaan herkulliset kermaiset perunat sekä raikas salaatti tekevät ruoasta herkullisen yhdistelmän. 

Kasvis-perunapaistos

6 keitettyä perunaa

6 parsakaalin kukintoa

4 kukkakaalin kukintoa

1 rkl voita 

1 rlk paprikajauhetta

1 tl ruususuolaa

2 dl kermaa

Pilko kaikki saman kokoisiksi paloiksi ja lisää mausteet joukkoon. Paista kaikki pannulla kypsäksi.


Tee havaintoja itsestäsi, näin opit tuntemaan muut.

-Tupu-

4 vastausta artikkeliin “Paistettua kuhaa ja kasvis-pottuja

 1. Ai että! Ompas kivan kuuloinen ystävän kanssa vietetty ilta sinulla! Ja nuo yrtit, tosi ahkerana siellä ollut! Ruoka ansaitsee myös oman maininnan, niin herkulle näyttää:) Kivaa sunnuntaita sinne.

  Tykkää

 2. Voi kiitos sinulle. Täällä koitetaan nyt kovasti opiskella. Pakko vain välillä tuulettaa päätä ja valmistaa tämän päivän sapuskat sekä vilkuilla hieman tänne blogiinikin.Upeaa sunnuntaita sinulle.

  Tykkää

 3. Ai että! Ompas kivan kuuloinen ystävän kanssa vietetty ilta sinulla! Ja nuo yrtit, tosi ahkerana siellä ollut! Ruoka ansaitsee myös oman maininnan, niin herkulle näyttää:) Kivaa sunnuntaita sinne.

  Tykkää

 4. Voi kiitos sinulle. Täällä koitetaan nyt kovasti opiskella. Pakko vain välillä tuulettaa päätä ja valmistaa tämän päivän sapuskat sekä vilkuilla hieman tänne blogiinikin.Upeaa sunnuntaita sinulle.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s