Arkisto

Pellillinen texmexpizzaa

 

Kaunista ja ihanaa sunnuntaipäivää 💖 Hieman erilaista tosin kuin pitkään aikaan. Nyt ollaan jännän äärellä koululäksyjä puurretaan taasen pitkästä-aikaa. Olen jättänyt kaiken hieman viime tinkaan, joten tämä päivä menee tosiaan vallan opiskellen. No, tästähän ei voi ketään muita syyttää, kuin omaa itseään. Koko kesä ja alkava syksy olisi ollut aikaa katsoa pikku hiljaa tehtäviä ja päästä helpommalla, mutta näillä mennään. 

No, on kait väärin sanoa, että koko päivä menee puurtaessa teen kahden tunnin opiskelu sessiota ja tunnin parin välejä, ettei homma ala vallan maistua puulta.

Olen jo katsellut itselleni uusia kiinnostavia koulutuksia ravitsemukseen ja kasvatukseen liittyen. Minä taidan olla sellainen ikuinen opiskelija. Kun pääsin taas opiskelun makuun ei kipinä näytä heltiävän millään. No, katsoo nyt kuika kauan tätä oikein kestää… 😅

Perjantaina heti hoidokeiden lähdettyä otin pizzapohjan jääkaapista ja valmistin meille iltapalalle herkullisen ja maittavan texmexpizzan.

Pohja on tuttuun tapaani kaupan valmis pohja samoin nykyään tomaattikastikekin. Kaulittuani pizzapohjan tarpeeksi ohueksi ja tomaattikastikkeen levitettyäni laitoin päälle juustoraasteen. Juuston päälle ripottelin paistetun ja texmex-mausteella maustetun sekä miedolla peperonilla ryyditetyn jauhelihan. Seuraavaksi oli basilkan ja valkosipulirouheen vuoro sekä pieneksi leikattu tomaatti vielä kruunaamaan sekä kosteuttamaan pizzaa. Ja sitten pienesti vielä juustoa pintaan ja herkku on valmis laitettavaksi uuniin 250 asteeseen noin 10- 15 minuutiksi, niin että pinta saa kauniin värin ja pohja paistuu rapsakaksi.

Kaikkea kaunista ja hyvää elämääsi. 

-Tupu-

4 vastausta artikkeliin “Pellillinen texmexpizzaa

 1. Pitsa näyttää niin herkulta:) Sehän on vaan hienoa että opiskeluintoa riittää!! Mukavaa sunnuntai päivää ja elokuun loppua♥

  Tykkää

 2. Kiitos Päde, Täällä pää aivan sekaisin päivän lukemisista ja pänttäilystä. Pientä vaihtelua päivään ja vastailen kaikkiin kommentteihin joita olen saanut sekä ruoan tekoa. Kyllä se tästä… Vaikka niin tuntuu, että kaikki vastaukseni tehtäviin meni hieman asian vierestä. Mutta tänään on tälläinen päivä, katsotaan sitten uudemman kerran huomenna.

  Tykkää

 3. Pitsa näyttää niin herkulta:) Sehän on vaan hienoa että opiskeluintoa riittää!! Mukavaa sunnuntai päivää ja elokuun loppua♥

  Tykkää

 4. Kiitos Päde, Täällä pää aivan sekaisin päivän lukemisista ja pänttäilystä. Pientä vaihtelua päivään ja vastailen kaikkiin kommentteihin joita olen saanut sekä ruoan tekoa. Kyllä se tästä… Vaikka niin tuntuu, että kaikki vastaukseni tehtäviin meni hieman asian vierestä. Mutta tänään on tälläinen päivä, katsotaan sitten uudemman kerran huomenna.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s