Arkisto

Jauhelihakastiketta ja romanttinen siivousliina

Hyvää oloa päiväänne.

Tänään heräilin aamu viideltä ja aloin valmistamaan päivän ruokaa. Tänään tein jauhelihakastikkeen, johon käytin edellispäivän linssikeiton jämät. Keittoa jäi yhden lautasellisen verran (noin 4 dl). Tuli kyllä herkullinen kastike, jonka tarjoilen tänään lapsille perunan ja pastan kanssa. Loppu kastike meneekin pakastimeen ja ensi viikolla saamme syödä perunajauhelihapaistosta, jossa on tämän kastikkeen loppu mukana. Hassua, että yhdestä linssikeitosta tulee kaksi erilaista ruokaa vielä tarjolle.

Tänään on muutenkin aikas hektinen päivä tiedossa… Heti töiden jälkeen olisi tiedossa Pirkanmaan yksityisten perhepäivähoitajien kokousta ja kaupassakin pitäisi vielä keritä käymään. No, katsotaan sitten missä järjestyksessä saan kaiken tämän tehtyä, mutta nyt puoli viiteen asti lastenhoitoa täällä tuvassa tarjolla 💞

 

Taasen kerran siivousliinaa ja tällä ohjeella olen siis aikaisemminkin liinoja tehnyt. Tämä on minun lempi mallini jopa sen takia, että liinasta tulee ihanan ohut sekä ilmava. Siksi liina kuivuu nopeasti ja pysyy pidempään raikkaana. Nyt taitaa käydä niin, että valmistan tällä mallilla itselleni uudet kauniit siivousliinat ja käytän nuo vanhat liinani lasten kanssa siivotessa.
Tästä liinasta tosiaan jo ohje jo tuolla aikaisemmissa postauksissa.

                                 Mielestäni me kaikki tarvitsemme joskus ripauksen                                            taikaa.        

-Tupu-           

4 vastausta artikkeliin “Jauhelihakastiketta ja romanttinen siivousliina

 1. Minäpäs sainkin ihanaa postia!! ❤ Nykypäivänä kaikki posti ilahduttaa ihan suunnattomasti, koska postin kautta ei oikein enää tule kuin laskuja ja mainoksia. Mutta tämä postipa ilahdutti ihan älyttömän kovin, kiitos kiitos kiitos! ❤ Vielä en ole testannut saippuapussukkaa, mutta tänään ajattelin sen valjastaa käyttöön. 🙂 Mukavaa torstaipäivää! Muista myös hengähtää kiireisen päivän lomassa! ❤

  Tykkää

 2. Ihanaa, kun voi ilahduttaa. Tälläisistä pienistä yllätyksistä tulee itsellekin hyvä mieli.Pikkuisen jäi saippuapussukan naru pieneksi, mutta lanka loppui kesken enkä siinäkohtaa saanut enempää saman väristä lankaa mistään. Ilmoittele, jos täytyy tehdä uusi naru pussukkaan.

  Tykkää

 3. Minäpäs sainkin ihanaa postia!! ❤ Nykypäivänä kaikki posti ilahduttaa ihan suunnattomasti, koska postin kautta ei oikein enää tule kuin laskuja ja mainoksia. Mutta tämä postipa ilahdutti ihan älyttömän kovin, kiitos kiitos kiitos! ❤ Vielä en ole testannut saippuapussukkaa, mutta tänään ajattelin sen valjastaa käyttöön. 🙂 Mukavaa torstaipäivää! Muista myös hengähtää kiireisen päivän lomassa! ❤

  Tykkää

 4. Ihanaa, kun voi ilahduttaa. Tälläisistä pienistä yllätyksistä tulee itsellekin hyvä mieli.Pikkuisen jäi saippuapussukan naru pieneksi, mutta lanka loppui kesken enkä siinäkohtaa saanut enempää saman väristä lankaa mistään. Ilmoittele, jos täytyy tehdä uusi naru pussukkaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s