Arkisto

Syksyn sävyt

 

Kaikkea kaunista teille.

Eilis ilta meni kokoustaessa Pirkanmaan yksitysiten perhepäivähoitajien kanssa. Illalla kotiin päästyäni melkeinpä samalla oven aukaisulla tuli kummatkin tyttärenikin kotiin. Nuorempi oli ollut vanhempaa vastassa kaupungilla, kun vanhempi tuli Porista kotiin.

Tänään olisi tarkoitus lähteä kaupungille taasen tyttäret ja poikani… Katsoo nyt onnistuuko, kun meillä hieman ongelmia ajan kanssa. Työt ja koulut kun ajoittuvat tänä perjantaina kaikilla niin eri aikaan.

Meillä on hoidokeiden kanssa ollut pieni projekti meneillään. Hioimme meidän vanhan tuolin ja laitoimme krysanteemin tuolille ulko-oven viereen. Tuli kyllä kaunis meidän vanhasta tuolista. Nyt on etu-ovi harmoninen ja lämmin ottamaan vastaan vieraat ja tuttavat 💕

Kiinnitä huomio hyvään.

-Tupu-

4 vastausta artikkeliin “Syksyn sävyt

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s