Arkisto

Musta pitsinen siivousliina ja muistoja

Tytär lähti taasen Poriin. Jotenkin tuntuu niin tyhjältä ja oudolta. Olihan tyttö taas kotona melkein viikonpäivät. Onneksi lupasi taas pian tulla kotiin takaisin.

Vaihtelin lakanat ja lötköttelen pötköttelen tässä sängyllä. Täytyisi alkaa tehdä näyttösuunnitelmaa, mutta kun tekee niin mieli vaan kuunnella äänikirjaa ja kirjoitella teille.

Tänään muuten huomasin, että tässä kuussa olen sitten kirjoitellut teille näitä juttujani peräti kaksikymmentä vuotta. Juu, ihan oikeesti kaksikymmentä vuotta, hui kauheeta. Ajattelin laittaa tuossa kuun lopussa teille tämän takia arvonnankin pystyyn. Mutta haluan ensin tuon koulutukseni pois alta kuleksimasta. Mutta jännä juttu, katselin noita kävijälukuja ja ihmettelen suuresti teitä lukijoita on edelleen hienosti paikalla. Kiitos siis siitä teille. Tuntuuhan tämä tälläisestä tavallisesta meikäläisestä aivan huikealta, kun lukijoita on noin 1000 päivässä. Siis kaunis kiitos ja kumarrus teille.

Siivousliinaa pukkaa taasen tuutista ulos, tällä kertaa mustana. Liina on uuden uutukaisten sohvatyynyjen päällisten päällä. Sai koristetyynynpäälliset peräti kahdella eurolla kappale tuosta mun lähikaupasta Primasta eli katsellaan nyt ainakin tästä syksystä jouluun asti näitä päällisisä ja katsotaan sitten mitä tehdään. Vieläkö valkoiset on puhtaita. Ja voisihan sitä ostaa toiset kevät tyynynpäälliset ja vaihdella aina ajanjaksojen mukaan. Mikä milloinkin miellyttää silmää. Katsoo nyt kuinka tän funteeraan.

Pysy hyvänä, 
yritä edes.

-Tupu-

12 vastausta artikkeliin “Musta pitsinen siivousliina ja muistoja

 1. Wau, 20 vuotta on hurjan pitkä aika!! ❤ Itse olen kirjoitellut reilut 8 vuotta. On kyllä hauska että on olemassa tällainen oma sähköinen päiväkirja.

  Tykkää

 2. Olen niin samaa mieltä kanssasi Nanne. Lapsenikin lukevat näitä juttujani ja sanovat, että ihanaa muistella kaikkea mitä olen kirjoittanut.Mukavia syyspäiviä ja iloa sekä onnea päiviisi.

  Tykkää

 3. Onnea!! 🧡💐hurja pitkä aika!!ja Kiitos monen monista hyvistä ohojeista!;)Värikästä ja Kaunista syksyä! Sinulle tupu!!🌹

  Tykkää

 4. Voi kiitos sinulle Liisa. Mukavaa, että kuljet mukana ja viestittelet. On niin ihana saada kuulumisia ja huomata, että juttuni kiinnostaa 🙂

  Tykkää

 5. Vauti, kaksikymmentä vuotta on kyllä jo huima saavutus. Kivoja nuo sinun siivousliinat, pitäisi itsekin tehdä kuituliinojen kaveriksi muutama! Tuo musta on hyvä väri kun siinä ei näy heti liat niin selvästi.

  Tykkää

 6. Wau, 20 vuotta on hurjan pitkä aika!! ❤ Itse olen kirjoitellut reilut 8 vuotta. On kyllä hauska että on olemassa tällainen oma sähköinen päiväkirja.

  Tykkää

 7. Olen niin samaa mieltä kanssasi Nanne. Lapsenikin lukevat näitä juttujani ja sanovat, että ihanaa muistella kaikkea mitä olen kirjoittanut.Mukavia syyspäiviä ja iloa sekä onnea päiviisi.

  Tykkää

 8. Onnea!! 🧡💐hurja pitkä aika!!ja Kiitos monen monista hyvistä ohojeista!;)Värikästä ja Kaunista syksyä! Sinulle tupu!!🌹

  Tykkää

 9. Voi kiitos sinulle Liisa. Mukavaa, että kuljet mukana ja viestittelet. On niin ihana saada kuulumisia ja huomata, että juttuni kiinnostaa 🙂

  Tykkää

 10. Vauti, kaksikymmentä vuotta on kyllä jo huima saavutus. Kivoja nuo sinun siivousliinat, pitäisi itsekin tehdä kuituliinojen kaveriksi muutama! Tuo musta on hyvä väri kun siinä ei näy heti liat niin selvästi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s