Arkisto

Pitsisiä unelmia

Voi kuinka minä rakastankaan näitä lauantai-aamuja ja näiden seesteistä rauhallista menoa pikkuhiljaa etiäppäin. Lähden tästä aivan juuri pyöräilemään kauppaan, ostamaan valkosipulia sekä limeä. Katsoo sitten kotiin päästessä mitä kaikkea muuta on kassiin päässyt pujahtamaan. (No, kyllähän sitä tavaraa taas tuli haalittua, mehujäästä katkarapusalaattiin 😋)

Tälle lauantaille puuhailuihini kuuluu myös näyttösuunnitelmani kirjoittaminen. (Kaksi viimmeistä osa-aluetta on kirjoittamatta loppuun.) Sunnuntaina vielä katson koko suunnitelmani läpi ja maanantaina (viimeisenä palautuspäivänä ) hion ne viimmeisetkin kohdat sujuviksi ja lähetän suunnitelman mentorilleni sekä opettajalleni tarkasteettavaksi.

Sitten tähän ihanuuteen eli pitsiseen, ihanan kauniiseen siivousliinaan. Kyllä nyt kelpaa siivota, kun rättinä on niin kaunis liinanen. Nämä pitsiliinat ovat siitäkin ihania, että näissä tulee pieniä kohoumia noihin kavennus kohtiin ja näin siivotessa liinassa on enemmän hinkaustehoa.

Laitoin teille vielä tuon pitsin ohjeenkin tähän tarjolle. Tämä liina on tehty bamboo-langalla, 65 silmukalla ja kolmos numeron puikoilla.

Ei muutakuin puikot kilisemään ja siivoamaan 😊

Vain sinä voit elää tämän elämän,
niinkuin, vain sinä voit sen elää 💞

4 vastausta artikkeliin “Pitsisiä unelmia

 1. En uskokaan, että tuolla helpon näköisellä ohjeella minulta mikään pitsirätti syntyisi. Samanlainen hylkimisreaktio tuli kuin ennen vanhaan lukion lyhyen matematiikan tunneilla.

  Tykkää

 2. Kiitos Sirkku kommentistasi. Kyllä se sieltä lähtee, pikkuisen aikaa meni minullakin takutessa, mutta nyt ollaan jo paremmalla puolella. puikot kilkkaa ja hyvä mieli.

  Tykkää

 3. En uskokaan, että tuolla helpon näköisellä ohjeella minulta mikään pitsirätti syntyisi. Samanlainen hylkimisreaktio tuli kuin ennen vanhaan lukion lyhyen matematiikan tunneilla.

  Tykkää

 4. Kiitos Sirkku kommentistasi. Kyllä se sieltä lähtee, pikkuisen aikaa meni minullakin takutessa, mutta nyt ollaan jo paremmalla puolella. puikot kilkkaa ja hyvä mieli.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s