Arkisto

Broileripelti ja viikonruokalista

  

Onhan tämä taas niin ihana päivä ja mikä parasta saan aloittaa sen teidän kanssanne.

Ensi viikko ollaankin jännän äärellä…Odottelen jännityksellä meneekö näyttösuunnitelmani läpi? No, sitä tässä nyt sitten odotellaan, aikas kutkuttava tunne😏 Pitäkää nyt mulle peukkuja pystyssä👍

Samoin nuorimmaisella on heti maanantaina ensimmäinen yo-kirjoitus päivä. Olenkin listannut ylös erilaisia eväs vaihtoehtoja ja tyttö saa tänään käydä ne läpi. Mitkä tuntuu tyttärestä hyviltä vaihtoehdoilta ja minä käyn kaupasta ostamassa kyseiset eväät huomista varten.

Nyt kuitenkin eilisen herkku ruoan pariin, että kerkiän vielä tänään suunnitella tällekin päivälle ruokaa.  Jotenkin aivot lyö nyt aivan tyhjää…Mutta eiköhän sitä jotain pöperöä ole taas ruoka-aikaan pöydässä.
4 maustamattomia broilerileikeittä
1 tl kurkumaa
1 tl mustapippuri rouhetta
2 dl riisiä
1/2 paprikaa
1 herkkusieni
1 kanaliemikuutio
2 dl kookosmaitoa
2 dl vettä
2 tl paprikajauhetta
1 tl currya
1 tl ruususuolaa
5 kirsikkatomaattia
10 viinirypälettä
2 rkl sitruunan mehua

Laita kurkuma ja mustapippuri pussiin ja lisää joukkoon broilerileikkeet.
Sekoita mausteet leikkeisiin.
Laita uunivuokaan kaikki ainekset riisistä, paprikaan ja mausteisiin sekä kookosmaitoon. 
Sekoita kaikki huolella sekaisin ja lisää päälle maustetut broilerileikkeet.
Laita uuniin 200  asteeseen noin 40 minuutiksi.
Nauti raikkaan salaatin kanssa hyvässä seurassa.
PST: Paistoin uunissa samalla pekonissa käärittyjä herkkusieniä, 
namskista.

Pellillinen parhaita hetkiä.
-Tupu-

16 vastausta artikkeliin “Broileripelti ja viikonruokalista

 1. Hei, saako kysyä mitä opiskelet? Kiinostaisi myös koulutuksesi. Olen itsekin työskennellyt perhepäivähoitajana ja on kiva lukea juttujasi;) Ja tuota broileripeltiä on pakko kokeilla!

  Tykkää

 2. Hei, nyt tällä hetkellä kouluttaudun uuden kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkintonnon osiota perhoa eli toimiminen perhepäivähoitoympäristössä. Tästä kyseisestä koulutuksesta olen jo käynyt kaksi muuta osiota.Tätä koulutusta ennen kävin Helsingin diakonissalaitoksen koulutuksen sukupuolisensitiivisyys varhaiskasvatuksessa. Olen niin innoissani näistä koulutuksista… Haaveenani olisi aloittaa seuraavaksi ravintoalan- tai hyvinvoinnin alan koulutuksen. Mutta tästä sitten enemmän, kun saan tämän juuri olevan koulutukseni kunnialla vedettyä loppuun. Ihanaa kuulla, että pidät kirjoituksistani. Näitä on niin kiva tehdä kun tietää näiden joitain kiinnostavan. Mahtavaa sunnuntaita ja väriloistokasta syksyä.

  Tykkää

 3. Nam kun näyttää herkulliselta! Näitä sinun postauksia on niin kiva lukea ja samalla silmin herkutella:) Tsemppiä kovasti tyttärelle kirjoituksiin ja täällä on jo peukut pystyssä jotta näyttösuunnitelmasi menisi läpi♥ Kaunista ja mukavaa syyspäivää♥

  Tykkää

 4. Kiitos Päde. Kaikki menee varmasti hyvin, kun näin monta tsempparia jo matkassa mukana. Saan olla kyllä niin onnellinen ja otettu te ihanat kommentoijani.

  Tykkää

 5. Hei, saako kysyä mitä opiskelet? Kiinostaisi myös koulutuksesi. Olen itsekin työskennellyt perhepäivähoitajana ja on kiva lukea juttujasi;) Ja tuota broileripeltiä on pakko kokeilla!

  Tykkää

 6. Hei, nyt tällä hetkellä kouluttaudun uuden kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkintonnon osiota perhoa eli toimiminen perhepäivähoitoympäristössä. Tästä kyseisestä koulutuksesta olen jo käynyt kaksi muuta osiota.Tätä koulutusta ennen kävin Helsingin diakonissalaitoksen koulutuksen sukupuolisensitiivisyys varhaiskasvatuksessa. Olen niin innoissani näistä koulutuksista… Haaveenani olisi aloittaa seuraavaksi ravintoalan- tai hyvinvoinnin alan koulutuksen. Mutta tästä sitten enemmän, kun saan tämän juuri olevan koulutukseni kunnialla vedettyä loppuun. Ihanaa kuulla, että pidät kirjoituksistani. Näitä on niin kiva tehdä kun tietää näiden joitain kiinnostavan. Mahtavaa sunnuntaita ja väriloistokasta syksyä.

  Tykkää

 7. Nam kun näyttää herkulliselta! Näitä sinun postauksia on niin kiva lukea ja samalla silmin herkutella:) Tsemppiä kovasti tyttärelle kirjoituksiin ja täällä on jo peukut pystyssä jotta näyttösuunnitelmasi menisi läpi♥ Kaunista ja mukavaa syyspäivää♥

  Tykkää

 8. Kiitos Päde. Kaikki menee varmasti hyvin, kun näin monta tsempparia jo matkassa mukana. Saan olla kyllä niin onnellinen ja otettu te ihanat kommentoijani.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s