Arkisto

Keskeneräistä, mutta niin selkeää

 

Lystikkään litisevää sadepäivää teille kaikille. 
Viimme yönä satoi oikein toden teolla. Heräilin pariin otteeseen, kun sade ropisi ikkunapeltiin. 
Aamuyön tunteina, kun uni ei enään millään tullut sain luettua Sarah Morganin Talo meren rannalla-kirjan. Nyt aloitetaan uutta kirjaa… Nyt on tälläinen hömppä kausi menossa, sellaista romanttista ja herkkää.

Nyt on elämässäni näköjään sellainen vaihe, että kaikki riippuu hieman keskeneräisenä. 
Niin käsityöt, kirjat kuin elämäkin. 
Mutta selkeät päämäärät kuitenkin häämöttää utuisena tuolla taivaanrannassa.
Jännittäviä polkuja ja portaita on asteltavana ennen päämäärää.
Viikonlopun kävelyt vain selkeyttivät mietteitä ja nyt vain odotellaan mitä tuleman pitää 😊

Ilman hulluja ideoita, ei syntyisi hyviä päätöksiä.

Tommy Tabermann

-Tupu-

10 vastausta artikkeliin “Keskeneräistä, mutta niin selkeää

 1. Upeat värit tuossa syyskuvassa! ❤ Mulla menee kans kausittain aina että minkä tyyppisiä kirjoja luen. Nyt mulla on kesken yksi sota-aikaan liittyvä kirja, ja on ollut vähän levottomia öitä, kun unissakin sodittu. Pitää ehkä seuraavaksi ottaa lukuun jotain vähän kevyempää. Mukavaa syysviikkoa! ❤

  Tykkää

 2. Voi kiitos Nanne. Minä olen niin kausiluontoinen noiden kirjojen suhteen. Nyt tosiaan menossa rakkautta ja kaikkea hömppää, rikoskirjallisuus juuri takana ja innolla odotetaan mitäs sitten seuraavaksi on luvassa. Väriloistoista syksyä.

  Tykkää

 3. Täälläkin yksi kausilukija:) Kesällä ei juurikaan kerkiä kirjoja avaamaan, mutta näin syksyisin kun tulee sateet ja pimeät on kiva joskus pitää lukupäiviä, ottaa kirja esiin, kupponen kuumaa ja kaivautua lämpöisen shaalin alle lukemaan:) Mukavaa viikkoa<3

  Tykkää

 4. Hei! Kommentoin ensimmäistä kertaa, vaikka olenkin lukenut blogiasi jo vuosia. Piti vain ruveta tiedustelemaan, että missäpäin Tamperetta tuo syyskuvan maisema on? Voisi seuraavalla Tampereen reissulla tulla ihastelemaan noin kaunista maisemaa! Kiitos muuten lukuvinkeistäsi mitä aina blogissa annat, olen löytänyt monia hyviä kirjoja tätä kautta. Kokeilin tuotakin Talo meren rannalla-kirjaa hakea omasta kirjastosta, mutta vielä sitä ei sieltä löytynyt, joten jää tulevien kirjojen lukulistalle.Mukavaa syksyn jatkoa!Kirsi

  Tykkää

 5. Kiitos Kirsi vastauksestasi. Mukava kuulla, että kirjamakumme menee yhteen. Syyskuvan maisema on Tampereen Hyhkystä sieltä Pyhäjärven rannasta. Aivan mielettömän upeat maisemat. Useat kävelyni nykyään vetää minua juuri näille nurkille 😍Mukavaa syksyä sinulle ja toivottavasti ilmoittelet itsestäsi. Oli niin mukavaa kuulla sinusta 😊

  Tykkää

 6. Upeat värit tuossa syyskuvassa! ❤ Mulla menee kans kausittain aina että minkä tyyppisiä kirjoja luen. Nyt mulla on kesken yksi sota-aikaan liittyvä kirja, ja on ollut vähän levottomia öitä, kun unissakin sodittu. Pitää ehkä seuraavaksi ottaa lukuun jotain vähän kevyempää. Mukavaa syysviikkoa! ❤

  Tykkää

 7. Voi kiitos Nanne. Minä olen niin kausiluontoinen noiden kirjojen suhteen. Nyt tosiaan menossa rakkautta ja kaikkea hömppää, rikoskirjallisuus juuri takana ja innolla odotetaan mitäs sitten seuraavaksi on luvassa. Väriloistoista syksyä.

  Tykkää

 8. Täälläkin yksi kausilukija:) Kesällä ei juurikaan kerkiä kirjoja avaamaan, mutta näin syksyisin kun tulee sateet ja pimeät on kiva joskus pitää lukupäiviä, ottaa kirja esiin, kupponen kuumaa ja kaivautua lämpöisen shaalin alle lukemaan:) Mukavaa viikkoa<3

  Tykkää

 9. Hei! Kommentoin ensimmäistä kertaa, vaikka olenkin lukenut blogiasi jo vuosia. Piti vain ruveta tiedustelemaan, että missäpäin Tamperetta tuo syyskuvan maisema on? Voisi seuraavalla Tampereen reissulla tulla ihastelemaan noin kaunista maisemaa! Kiitos muuten lukuvinkeistäsi mitä aina blogissa annat, olen löytänyt monia hyviä kirjoja tätä kautta. Kokeilin tuotakin Talo meren rannalla-kirjaa hakea omasta kirjastosta, mutta vielä sitä ei sieltä löytynyt, joten jää tulevien kirjojen lukulistalle.Mukavaa syksyn jatkoa!Kirsi

  Tykkää

 10. Kiitos Kirsi vastauksestasi. Mukava kuulla, että kirjamakumme menee yhteen. Syyskuvan maisema on Tampereen Hyhkystä sieltä Pyhäjärven rannasta. Aivan mielettömän upeat maisemat. Useat kävelyni nykyään vetää minua juuri näille nurkille 😍Mukavaa syksyä sinulle ja toivottavasti ilmoittelet itsestäsi. Oli niin mukavaa kuulla sinusta 😊

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s