Arkisto

Perunasalaattia ja ole kuka olet

Parasta aikaa ❤

Onko tunne, että toiset haluaisivat sinun olevan erilainen tai koittaa saada sinut tiettyyn muottiin.
Tunnetko ettet riitä sellaisena, kuin olet?

Elä omaa elämääsi ja ole oma itsesi.
Taipumalla toisten mielen mukaan oma ihana itsesi muuttuu ja elämästä tulee ei niin omanlaisesi.
Muista, et tarvitse muiden lupaa elääksesi omaa elämääsi,
siis läiky ja nauti elämästäsi omanlaisenasi.

Minä olen aina ollut hieman arka ja ajatellut mitä muut minusta ajattelevat. Nykyään olen onneksi päässyt  tästä ikävästä piirteestä eroon. Uskallan sanoa ja olla oma itseni sekä nauttia siitä, että olen erilainen.
Tunnen ja koen, että olen oikeastaan vasta näin vanhemmiten oma ihana itseni ja uskallan sanoa sekä tehdä asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi.
Olen siis tullut itsekkäämmäksi, mutta terveellä tavalla 💖

Nautitaan kaikki siis elämästä,
 täällä eletään vain kerran.

Meillä jäi vappuna perunasalaatti tekemättä, koska ruokaa tuntui olevan yli tarpeiden.
Siispä perinteinen pottusalaatti odotti aikaansa ja söimme sen viikolla keitettyjen nakkien kanssa 
ja maistuihan se yhtä hyvälle oli sitten vappu tai arki.

Tällä kertaa perunasalaattimme majoneesiksi pääsi paprikamajoneesi, koska tavallista majoneesia ei sillä hetkellä jääkaapistani löytynyt ja aika sekä tarmo omatekemään majoneesiin ei vain riittänyt.
Mutta hyväähän se oli näinkin.

10 uusia keitettyjä perunoita
1 suolakurkku
1 pieni punasipuli
1 omena
1/2 dl paprikamajoneesia
1/2 dl kermaviiliä
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1/2 rkl sinappia

Leikkaa kaikki ainekset haluamasi kokoisiksi ja sekoita ne keskenään. 
Anna salaatin makustua hetki jääkaapissa ennen nauttimista.

Älä jää rannalle,
uskalla sukeltaa elämän 
seikkailuun.

-Tupu-

8 vastausta artikkeliin “Perunasalaattia ja ole kuka olet

 1. Olipa mielenkiintoinen tuo perunasalaatin ohje, kun siihen tuli tuota paprikamajoneesia. Tarvii ehkä joskus testata tätä(kin). Ja ihana kuulla että olet uskaltanut nyt olla täysin oma itsesi!! ❤ Mahtavaa!!! Itse aina kovasti vakuutan itselleni että en välitä yhtään siitä mitä muut ajattelevat, mutta kuitenkin esim. uusiin työtehtäviin tarttuessa joskus mietin, että mitä joku ajattelee jos otan tämän työtehtävän vastaan, eli kyllä ne pienet pirulaiset minunkin ajatusmaailmassa välillä vaikuttavat. Minusta tuo oli ihanasti sanottu että "läiky ja nauti elämästäsi omanlaisena". Taidan kirjoittaa tuon oikein ylös omankin elämän ohjenuoraksi. ❤

  Tykkää

 2. Perunasalaattia tulee kyllä tehtyä liian harvoin. Hyvä kun muistutit. Minulle on jäänyt mieleen kun kirjoitit yhden kerran että ”jotkut ihmiset luovat omat myrskynsä ja sitten ihmettelevät kun sataa”. Se nääs kolahti täälläpäin 🙂

  Tykkää

 3. Voi kiitos Nanne, kyllä se hankaluuksia täälläkin päässä teettää tuo omana itsenä olo ja varsinkin se, ettei ajattele mitä muut minusta ajattelee.Harjoittelua kaikki tyystin, mutta parempaan kuitenkin ollaan menossa.Ihanaa viikonloppua sinulle.

  Tykkää

 4. Olipa mielenkiintoinen tuo perunasalaatin ohje, kun siihen tuli tuota paprikamajoneesia. Tarvii ehkä joskus testata tätä(kin). Ja ihana kuulla että olet uskaltanut nyt olla täysin oma itsesi!! ❤ Mahtavaa!!! Itse aina kovasti vakuutan itselleni että en välitä yhtään siitä mitä muut ajattelevat, mutta kuitenkin esim. uusiin työtehtäviin tarttuessa joskus mietin, että mitä joku ajattelee jos otan tämän työtehtävän vastaan, eli kyllä ne pienet pirulaiset minunkin ajatusmaailmassa välillä vaikuttavat. Minusta tuo oli ihanasti sanottu että "läiky ja nauti elämästäsi omanlaisena". Taidan kirjoittaa tuon oikein ylös omankin elämän ohjenuoraksi. ❤

  Tykkää

 5. Perunasalaattia tulee kyllä tehtyä liian harvoin. Hyvä kun muistutit. Minulle on jäänyt mieleen kun kirjoitit yhden kerran että ”jotkut ihmiset luovat omat myrskynsä ja sitten ihmettelevät kun sataa”. Se nääs kolahti täälläpäin 🙂

  Tykkää

 6. Voi kiitos Nanne, kyllä se hankaluuksia täälläkin päässä teettää tuo omana itsenä olo ja varsinkin se, ettei ajattele mitä muut minusta ajattelee.Harjoittelua kaikki tyystin, mutta parempaan kuitenkin ollaan menossa.Ihanaa viikonloppua sinulle.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s